Фирма Ареал ООД започва собствено производство през 2000 г. Тя се развива с бързи темпове поради предлагането си на богат асортимент от трикотажни изделия, съчетани с високо качество, неповторими и разнообразни модели и приемливи цени. За няколко години фирмата успява да увеличи своят състав до 150 човека . Персоналът е подбран и висококвалифициран.

Фирмата има собствена производствена база, която е построена по всички европейски стандарти.


Персоналът работи в широки осветени помещения с климатизация и вентилация. Има създадени отлични условия за труд и почивка, със столова , съблекални и бани.

Фирмата предлага своите стоки под запазена търговска марка AREAL. Има огромно разнообразие от артикули и размери,които отговарят на БДС.

Тук можете да откриете бельо и пижами за всякаква възраст -от бебето до най-възрастните потребители. Почти 90 % от стоките са произведени от 100% висококачествен памук.Предлагат се и изделия от памук с ликра и вискоза с ликра.
Изработват се бельо за всички възрасти , тениски, бебешки комплекти и голямо разнообразие от неповторими по дизайн пижами и домашни комплекти за всеки сезон и за всички възрасти.


С облеклата на марка AREAL вие ще се чувствате както модерни, така и те ще ви носят много удобство и комфорт.

Areal контакти
Ареал начална страница
Ареал начална страница
Ареал продуктов каталог
За фирма Ареал
Ареал продуктов каталог
Влезте в контакт
За фирма Ареал